Küldje el ajánlatkérését, érdeklődését, rendelését!

""
1
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Tárgyyour full name
Üzenetmore details
0 /
Fileupload
Fájl feltöltés
Previous
Next

Rendelés esetén kérjük adja meg a típust, a színt, a darabszámot, a szállítási és számlázási címet és egy mobil számot. Minden rendelést visszaigazolunk!

Kereshet elérhetőségeinken is:

hello@karszalagok.com / +36 20 968 3458 /
+36 20 344 2445

 

A következő termékeket kínáljuk Önnek. Mindegyik termékünk a legmagasabb minőséget képviseli a maga területén.
TYVEK KARSZALAG, MŰANYAG CSUKLÓPÁNT, SZILIKON KARKÖTŐ, TEXTIL KARSZALAG, NYAKPÁNT
Karszalagjaikat feliratozzuk, egy vagy több színnel, UV vagy neon festékkel. Ajánlatkérésnél adja meg a feliratozás részleteit. Logót is csatolhat. Az ajánlat mellé látványtervet is küldünk.
01

EGY SZÍNŰ TYVEK KARSZALAG

Karszalagok fürdőkbe, aquaparkokba, klubokba, házibulikba, céges rendezvényekre, fesztiválokra, kiállításokra. 19 és 25 mm-s méretben.
A legnépszerűbb karszalag világszerte, mert sorszámozott, vízálló, roncsolódás nélkül nem adható át és nagy felületen egyszerűen feliratozható, logózható. Széles színválaszték, raktárról azonnal. Minden karszalagunk tyvek anyagból készül. Nem forgalmazunk, gyenge minőségű papír karszalagokat.
3/4'-S MÉRET 1'-S MÉRET
02

MINTÁS TYVEK KARSZALAG

Mintás, vizálló, sorszámozott tyvek karszalagok. Kockás, pöttyös, csillagos, napocskás, delfines … karszalagok.
Szeretné, hogy emlékezzenek rendezvényére? Gyermekeket is vár a fesztiválra? Mintás karszalagok feliratozás nélkül is exkuzivabbá teszik a beléptetést. Színes, mintás tyvek karszalagok akár következő munkanapra.
3/4'-S MÉRET
03

ELLENŐRZŐSZELVÉNYES TYVEK KARSZALAG

Kuponos karszalag dupla sorszámmal – szigorú számadású bizonylatként is használható, de tombolához, ruhatárba is tökéletes megoldás.
Dupla sorszám a karszalagon. Egyik szokásos módon a ragasztó felületen, másik pedig a letéphető kupon. Megfelelő feliratozással ( adózási szabályok szerint) belépőjegyként is használható külön blokk nélkül. Tőszelvényes karszalagjaink ¾” és 1” méretben is rendelhetőek.
3/4'-S MÉRET 1'-S MÉRET
04

MŰANYAG CSUKLÓPÁNT

Csuklópántot vékony és szélesített változatban is kérhet tőlünk. Nagyobb biztonság, kényelmes viselet.
Hosszabb vagy exkluzívabb rendezvényekre a strapabíró plasztik csuklópántokat ajánljuk. A műanyag kapocsnak, zárnak köszönhetően, roncsolás nélkül nem vehetőek le és adhatóak át. Ennek a karszalag típusnak egyik nagy előnye, hogy könnyen feliratozható. A csuklópántok alap esetben nem sorszámozottak.
VÉKONY CSUKLÓPÁNT SZÉLES VINYL CSUKLÓPÁNT
05

SZILIKON KARKÖTŐ

Csapatépítés, márkaépítés, reklám? A szilikon karkötő tőkéletes megoldás. Végtelen sok színben elérhető, feliratozható, logózható.
A szilikon karkötő rendkívűl népszerű reklámhordozó. Nem csak a fiatalok, hanem az idősebbek is szívesen hordják hogy jelezzék hovatartozásukat legyen szó csapatról, cégről, eszméről. Mélynyomással és feliratozással vagy natur rendelhető. Gyermek méretben is elérhető!
Tovább
06

SZUBLIMÁLT NYAKPÁNT

Praesent ac imperdiet tempor, sapien eu sodales wisi eget luctus elit, lobortis augue. Donec lectus non augue.
Aliquam ultricies leo. Ut bibendum mauris lacus et tortor. Etiam eu aliquam at, bibendum sem, lobortis fringilla, nibh. Phasellus laoreet iaculis lectus. Nullam sit amet lacus. Integer erat volutpat. Nullam in wisi. Maecenas arcu nec lectus luctus et lacus quis diam id dolor ut urna.
Tovább
07

TEXTIL KARSZALAG - EGYEDI GRAFIKÁVAL

Szublimált textil karszalagok fém és műanyag hengerzárral vagy műanyag kapcsos zárral.
Vestibulum tempus leo ut justo a sapien. In eros sed porta ut, sagittis nibh vel neque vitae massa. Donec condimentum justo ac lacus.
Tovább
08

GRAFIKAI, NYOMDAI MUNKÁK

Vállalunk grafikai tervezést, nyomdai munkákat. Matricák, Molinók, Roll-upok, pólók, szórólapok, plakátok, bögrék, tollak, táblák. Feliratozás különböző eljárásokkal.
Kérjen ajánlatot, ismerje meg árainkat!
Tovább