Küldje el ajánlatkérését, érdeklődését, rendelését!

""
1
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Tárgyyour full name
Üzenetmore details
0 /
Fileupload
Fájl feltöltés
Previous
Next

Rendelés esetén kérjük adja meg a típust, a színt, a darabszámot, a szállítási és számlázási címet és egy mobil számot. Minden rendelést visszaigazolunk!

Kereshet elérhetőségeinken is:

hello@karszalagok.com / +36 20 968 3458 /
+36 20 344 2445

 

Büszkék vagyunk munkáinkra és partnereinkre! Minden karszalag, nyakpánt, molinó rendelésnél a tökéletességre törekszünk. Ilyenkor nem csak a termékre gondolunk, hanem az ajánlatra, a tájékoztatásra, a szállításra, a rugalmasságra.

Néhány munkánk a közelmúltból

Miért vagyunk büszkék munkáinkra és partnereinkre? Cégünk 2005 óta forgalmaz karszalagokat első osztályú minőségben, versenyképes áron. Célunk a kezdetek óta egyértelmű: amellett, hogy minőségi termékeket kínálunk, legyen szó karszalagról, nyakpántról, molinóról, névjegykártyáról – a szolgáltatás tekintetében is minőséget adunk Vásárlóinknak: ez vonatkozik az ajánlatadásra, tájékoztatásra, szállításra és az egyedi igények kiszolgálására egyaránt.
Cégünk filozófiája e tekintetben semmit sem változott a kezdetek óta. A napjainkban kissé zavaros vállalkozói, üzleti világban is – ami a karszalag-forgalmazás piacára fokozottan igaz – a korrekt tájékoztatás, versenyképes ár, kifogástalan minőség és a tökéletes vevői elégedettség lehet a cél.
Minden Ügyfelünk minden igényére keresünk, és a tapasztalatok alapján találunk is megoldást.
Ha termékeinkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén.