Küldje el ajánlatkérését, érdeklődését, rendelését!

""
1
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Tárgyyour full name
Üzenetmore details
0 /
Fileupload
Fájl feltöltés
Previous
Next

Rendelés esetén kérjük adja meg a típust, a színt, a darabszámot, a szállítási és számlázási címet és egy mobil számot. Minden rendelést visszaigazolunk!

Kereshet elérhetőségeinken is:

hello@karszalagok.com / +36 20 968 3458 /
+36 20 344 2445

 

SZUBLIMÁLT NYAKPÁNT

Árak: Ajánlatkérés alapján

Hogy árat tudjunk adni erre a termékre, kérjük küldje el részünkre ajánlatkérését e-mailben vagy töltse ki a lejjebb található űrlapunkat. Szükségünk van a termék típusára, a felirat(ok)ra, logó(k)ra, színekre, darabszámokra. Grafikát is tud csatolni és bármilyen, fontos megjegyzése lenne, kérjük írja bele! E-mail címünk: hello@karszalagok.com

Textil karszalagok nagy szabadságot engednek a grafika területén. A nyakpántokhoz hasonlóan a textil csuklópántok is szublimációs eljárással készülnek, így bármilyen logó, felirat, színátmenet megjeleníthető a terméken. A textil karszalag zárja többféle lehet. Fém hengerzár, műanyag henger zár és műanyag kapcsos zár. A műanyag zárakhoz nem kell semmilyen eszköz felhelyezéskor, a fém hengerzárhoz viszont szükség van egy speciális fogóra. Az összenyomó fogót bérelheti nálunk vagy meg is vásárolhatja.