Küldje el ajánlatkérését, érdeklődését, rendelését!

""
1
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Tárgyyour full name
Üzenetmore details
0 /
Fileupload
Fájl feltöltés
Previous
Next

Rendelés esetén kérjük adja meg a típust, a színt, a darabszámot, a szállítási és számlázási címet és egy mobil számot. Minden rendelést visszaigazolunk!

Kereshet elérhetőségeinken is:

hello@karszalagok.com / +36 20 968 3458 /
+36 20 344 2445

 

Küldje el elképzelését, rendelését: hello@karszalagok.com címre!


Ajánlatkérés / Rendelés

Maximum 1 órán belül elküldjük minden költséget tartalmazó ajánlatunkat, látványtervvel kiegészítve. Rendelését is árral, szállítási határidővel és látványtervvel igazoljuk vissza.

hello@karszalagok.com / +36 20 968 3458 / +36 20 344 2445


A legegyszerűbb, ha elküldi elképzelését, karszalag rendelését e-mail címünkre: hello@karszalagok.com - De kitöltheti űrlapunkat is!

Ajánlatkérésnél határozza meg a termék típusát és a darabszámot. Karszalag esetén jelezze, hogy sima vagy feliratos karszalagot szeretne. Ha feliratos a karszalag, akkor egy színű (milyen színű) vagy full color felülnyomást kér. Adja meg a felirat szövegét, a betűtípust, és/vagy csatolja a logót, amit szeretne megjeleníteni. Ha fontos az elkészítési határidő, akkor azt is feltétlenül jelezze!

Megrendelés esetén adja meg a típus, szín és a pontos darabszám mellett a szállítási és a számlázási címet, egy kontakt személyt és telefonszámát. Amennyiben lehetséges mobil számot adjon, mert a szállításról sms-ben küldünk értesítést.

Sikeres küldés esetén itt, az oldalon is kap egy visszajelzést és egy e-mailt is küldünk a megadott e-mail címre. Ha nem kap visszajelzést keressen elérhetőségeinken.

ÍRJON NEKÜNK EGYSZERŰEN

A beérkezett levelekre 24 órán belül válaszolunk.

""
1
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Tárgyyour full name
Üzenetmore details
0 /
Fileupload
Fájl feltöltés
Previous
Next