Küldje el ajánlatkérését, érdeklődését, rendelését!

""
1
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Tárgyyour full name
Üzenetmore details
0 /
Fileupload
Fájl feltöltés
Previous
Next

Rendelés esetén kérjük adja meg a típust, a színt, a darabszámot, a szállítási és számlázási címet és egy mobil számot. Minden rendelést visszaigazolunk!

Kereshet elérhetőségeinken is:

hello@karszalagok.com / +36 20 968 3458 /
+36 20 344 2445

 

GRAFIKAI, NYOMDAI MUNKÁK

Árak: Ajánlatkérés alapján

Hogy árat tudjunk adni erre a termékre, kérjük küldje el részünkre ajánlatkérését e-mailben vagy töltse ki a lejjebb található űrlapunkat. Szükségünk van a termék típusára, a felirat(ok)ra, logó(k)ra, színekre, darabszámokra. Grafikát is tud csatolni és bármilyen, fontos megjegyzése lenne, kérjük írja bele! E-mail címünk: hello@karszalagok.com

Az évek során mind gépparkunk, mind szakmai tudásunk fejlődött. Így az elmúlt években bővültek szolgáltatásaink is. A beléptető és azonosító karszalagok, csuklópántok és nyakpántok mellett nyomdai munkákat is vállalunk. A folyamat teljes egészét ránk  bízhatja, a tervezéstől a kivitelezésig. A teljes igénye nélkül, az alábbi termékek gyártását vállaljuk: molinók, mesh hálók, szórólapok, névjegykártyák, plakátok, prospektusok, itallapok, étlapok, roll-upok nyomtatása. Tollak, pólók, bögrék, reklámtárgyak feliratozása egyedi grafikával. Szolgáltatásunk nagy előnye, hogy a tervezéstől a kiszállításig mindent mi végzünk.