Küldje el ajánlatkérését, érdeklődését, rendelését!

""
1
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Tárgyyour full name
Üzenetmore details
0 /
Fileupload
Fájl feltöltés
Previous
Next

Rendelés esetén kérjük adja meg a típust, a színt, a darabszámot, a szállítási és számlázási címet és egy mobil számot. Minden rendelést visszaigazolunk!

Kereshet elérhetőségeinken is:

hello@karszalagok.com / +36 20 968 3458 /
+36 20 344 2445

 

Ha feliratozni, emblémázni, logózni szeretné a karszalagokat, több megoldás közül választhat. A logó, a vonalkód, a full color felirat sem okoz gondot. Keressen bennünket és segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

ÍRJA LE ELKÉPZELÉSÉT ÉS KÜLDJÜK AJÁNLATUNKAT ÉS A LÁTVÁNYTERVET!

A különböző típusú karszalagokon, csuklópántokon eltérő nagyságú feliratozási terület áll rendelkezésre. A termék anyaga is meghatározza a nyomtatási lehetőségeket. 10 éves tapasztalatunkkal segítünk megtalálni a legjobb, legkedvezőbb technológiát. Választhat egyszínű feliratozást, több színű digitális nyomtatást. A karszalagokat, csuklópántokat felirattal, logóval, emblémával, vonalkóddal, QR kóddal, tudjuk felülnyomni. Érdemes kihasználni a feliratozás nyújtotta szponzori lehetőségeket.

A feliratos karszalagok gyártási ideje 1-4 munkanap. A karszalagok feliratozása minden esetben további költségekkel jár. A pontos díjat a darabszám, a karszalag és a felirat típusa határozza meg. Kérjen ajánlatot tőlünk és válaszlevelünkben minden költséget tartalmazó ajánlatot és látványtervet küldünk.

A feliratozásnál figyelembe kell venni, hogy a karszalagon a csuklóra való felhelyezést követően csökken a nyomtatásra felhasználható terület, mivel egy része nem látszik, a karszalag eltakarja saját magát.

Feliratozási területek a különböző karszalagokon

19 mm-s tyvek anyagú karszalag

25 mm-s tyvek anyagú karszalag

Műanyag csuklópánt

Vinyl csuklópánt

A karszalagokra vonalkódot vagy QR kódot is kérhet. Normál festék mellett választhat neon vagy UV festéket is. Full color nyomtatással egyedivé teheti a karszalagot. Minden esetben látványtervet küldünk és csak annak elfogadása után kezdjük a karszalagok gyártását. Tegyen egy próbát! Kérjen ajánlatot! A Rólunk/Munkáink menüben megtekintheti milyen minőséget képviselnek termékeink!